i knew when i looked in his eyes that he´s gonna be truble for me

Love-music-text-favim.com-405354_large

I always said that i would make mistakes

Blev middag hos min farmor idag eftersom jag inte orkade laga någonting själv och det var supergott efter att ha ätit min egen mat i  4 dagar. Längtar tills mamma kommer hem och lagar mat åt mig varje dag.
Kom tidigare idag på att jag jobbar fredag, lördag OCH söndag den här helgen och nästa helg åker jag till stockholm och firar min allra finaste vän Olivia som tar studenten nu och allt detta är likamed inget party för amanda på cirka ett år. Mamma blir nog varm om hjärtat när hon läser det där.
När malin är klar i duschen ska jag själv duscha och även tvätta mitt löshår, har aldrig gjort det förut (äckligt va?) så jag kommer förmodligen göra fel och det kommer sluta med att hela håret är grönt. eller nått.

Just guide me home tonight

Nu ska jag sola solarium med min kompis.


Dont you worry, everything will be alright

shit, har inte hunnit med att uppdatera eftersom att blogg-appen på min mobil har slutat fungera men nu sitter jag iallafall vid datorn i min EGNA lägenhet. eller ja, för i veckan iallafall. I fredags var jag och malin och grillade med wirre, albin osv i bure på kvällen och senare åkte vi till umeå och kollade lite. Efter det var det lördag och jag jobbade några timmar på morgonen sen åkte vi till Luleå och kollade på lite bilar som körde runt, kan ha varit det roligaste jag gjort på länge!
sen har det inte hänt ett skit. har degat i lägenheten med malin och sen inget mer. hejdå.
Saknar dig lite mammisen men det är ganska skönt nu när du låter mig bo själv med malin. Du kommer vara skitarg när du kommer hem för att det är så stökigt, hoppas du älskar mig ändå <3

And I never felt this free

Hej. Ikväll har vi inga vänner så vi kommer sitta inne själva. Kuligare än så blir det inte :')

All of your friends has at least one secret that would break your heart.

Sitter i wilmas säng med datorn. Fråga mig inte vad jag gör här och inte i min egen. Håller på att planera helgen och allt är kaos. Börjar jobba 10 imorgon då jag ska gå och lägga mig  om nån timme så jag orkar upp imorgon -.-
Nej men bio ikväll med malin tror jag, blir den här nya. Åh så trevlig.
Var just med om världens äckligaste sak men jag väljer att inte ta upp det för erat eget bästa.. Hejdå...

vi höll om varandra och sa, inatt är det du och jag.

Matchar upp min snygga arbetströja med ett par svarta jeans från carlings.

Love is handing someone a gun and letting them point it to your head believing they wont pull the trigger.

image descriptionimage description
Ligger i sängen och har varit vaken sen 11 eftersom jag steg upp med Malin som just tog bussen till skolan. Jag har just satt på mig lite subbankläder för klockan 3 ska jag jobba till stängning. Känns bra, har saknat mitt jobb lite. Senare ikväll ska jag inte göra någonting alls om jag inte ska vara med Emli och Malin. nä nu ska jag ta en bild på min heta outfit sen visa er gulleproppar.

Vi tittar bort åt varsitt håll och båda tänker samma sak, det känns ännu sämre nu

sitter i soffan och funderar på att sätta i löshåret. Tror att jag ska skippa det idag eftersom jag inte har någon plattång här. annars då? sitter med ont i magen och ont i huvudet, why karma, whyyy????? Är rätt varmt ute också, hm, ska ut och se ett avsnitt BB. Hej så länge.

om du letar efter någon att lita på, någon att ändra på.

Jag har hunnit med en uppkörning för moppe sen jag skrev senast. Klarade den och nu är det bara dom där SATANS faserna kvar. Ska sätta mig på balkongen och göra en nu. Önska mig lycka till.

Subway motherfuckers

Anonym om I just wanna say thanks because you haters is what gave me this strenght:
Hur fick du ditt jobb på subway?
Svar: Jag praoade där en vecka i åttan och typ ett halvår efter träffade jag på en av dom anställda och hon frågade ifall jag ville ha jobb. Tror det var för att det var många som slutade just då eller något men det var iallafall så det gick till. har jobbar där i snart ett år och jag är lyckligare än någonsin :') skojas. Nej men iallafall. Så var det. Pözz


its funny how it´s the little things in life that means the most

Nu ska jag och olivia ut på nya äventyr tillsammans med victor och albin. blir skitbra! ikväll har jag varit och hälsat på mina vänner som var och grillade nere vid älven och hej barrrra, var en del blandade känslor bland flickorna! Nu ska jag ta mig något i magen och sen åker vi. Hejhej

I just wanna say thanks because you haters is what gave me this strenght

Är med Filippa, vi väntar på Olivia. Ikväll ska vi nog inte göra något speciellt förutom att bara umgås. Var just och åt på subway eftersom jag äntligen fick tag på mitt jävla kort som låg och mögglade i lägenheten. Tack Pontus för skjutsen, det var vänligt gjort av dig!!
Nä fyfan jag har ingenting att säga så by3 bitches

She can fuck you good but i can fuck you better.

drar ner på stan och äter med mamma. ikväll har jag inga planer.
Tumblr_m3zkbylnvk1qha1zdo1_500_large

I had a dream, I was king. I woke up, still king!

Nu väntar jag och malin på victor och albin. ikväll är vi med dom och och olivia sen ser vi vad vi hittar på, säkert party!!!! tror förövrigt att Albin fyller 17 hela år idag, grattis på honom i massor!

forget the risk and take the fall, if its what you want its going to be worth it all.

Hemma från Piteå tidigare än väntat. Jag hade inte orken att stanna och bada en dag till. Så jääävla slut sen igår att det bara är sjukt.
Simon och Zebbe kom iallafall till piteå och badade igår med mig, vi satt mest och myste alla 3 i bubbelpoolen och senare i ångbastun.
Justfan, håller på att sminka mig. Hejdå

Call me the weather-man, its about to be a great weekend

Efter en helkväll bestående av grillning mitt ute in no where har jag äntligen hamnat hemma i lägenheten med mallebabe. imorgon bär det av som sagt. tror jag har skrivit det i mina 7 senaste inlägg me fyyyfan va taggad jag är. Ska nog inte sova speciellt mycket inatt eftersom malin som vanligt är jättepigg och jag ställer upp som snäll kompis och är vaken med henne. nä nu ska jag ta mig i kragen. hejdå

image description


touch me, i´m famous

Oj och Herregud så skönt det var att logga in på bloggkontot idag. Fullsmockat med komentarer och det första som slog mig vara bara: Jävla nolifers som har kommenterat alla inlägg jag skrivit men där hade jag fel minsann. Tre jättesöta tjejer som jag inte vet vilka som är men fortfarande supergulliga. Åh blir tårögd, tack så mycket. Ni kind of gjorde min dag trots att jag bränt mig i både solen och solariet idag. Puss på er!!!!!!!!
ÄLSKLINGS ELIN OCH ÄLSKLINGS JOHAN <3
Ja hej på er. Jag sitter i sängen osminkad och tänker inte heller sminka mig på heela kvällen. Är hos pappa för tillfället för att packa lite saker tills imorgon då vi åker. ÅÅÅHH SÅ JÄÄVLA KUL DET SKA BLI. Älskar min klass ibland :')
.
Senare kommer mina vänner och hämtar mig, vi ska göra något kul har jag bestämmt. Blir säkert jag emil kenny och erik. Dom jag tycker om allra mest + malin men hon får inte vara med. OCH JA MAJA JAG TYCKER OM DIG MEST AV ALLA DOM DÄR OKEJ, BRA PUSS

Era fega jävlar

Anonym om Fan fan fan:
Kan du sluta tracka ner på kommenterarna, visst fattat du att bakom varje kommenterare står minst hälften av alla som läser aamzan.blogg.se och håller med
Om alla nu håller med varför är det ingen som vågar stå för sin åsikt isåfall? Jag har fått typ en "elak" kommentar som faktiskt hade ett riktigt namn på och det är den enda kommentaren jag tänkt ta åt mig av just för att jag vet att den här personen tycker sådär om mig. Jag bryr mig helt ärligt inte om vad ni tycker om mig. varför skulle jag? Jag har bra vänner redan och behöver inte se bra ut i allas ögon. Vad är det ni tycker är kul med att skriva taskiga kommentarer anonymt. Den som gör det framstår som en feg jävla puzzy som inte vågar stå upp för sig själv och är jävligt osäker. Skärp er! Fattar inte att ni inte skäms? Sluta vara så jävla fega. Det var det jag ville komma fram till. helvete vad arg jag blir.

If someone hates you for no reason. Go on and give that motherfucker a reason

Min dator la just av föralltid så kommer nu blogga från mobilen på heltid. JAG ÄR PÅ SÅ JÄVLA DÅLIGT HUMÖÖÖR. Ikväll har jag varit med erik, emil och kenny en stund. Även jocke och simon var med på ett hörn. Vi åkte till boviken där det var solnedgång och myste på. Imorgon ska jag tanka mollys moppe och sen är mina pengar slut. Kommer snart att dö ut. (åh vilket rim)
Aja, im out. Sleep tight


Fan fan fan

Emma om I wanna be where you are:
cool du är som svär i varje mening. Tönt
Ja hejhej. Svär nästan inte alls egentligen och var rätt oseriös när jag skrev "bikinijävel" och "bada jävel" i samma mening. Antar att du var för humorbefriad för att förstå. Och sen förstår jag inte varför detta ligger i ditt intresse. Vem är du och varför bryr du dig om vad jag skriver? Är det så jobbigt att jag svär kan du väl skita i att läsa min blogg överhuvudtaget. Blir så här less <---------------------------------------------------> och lite till. Kram

I wanna be where you are

Är fulare än fan själv idag så för er känsliga läsare. Blunda.
Är med molly och vanessa nu iallafall. Vi har varit på stan och fikat på waynes sen köpte jag en bikinijävel eftersom jag ska på klassresa och badajävel. Nä nu ska jag dra

Get out of my head. Im trying to sleep.

Ligger i soffan och ser BB, är förövrigt rätt pigg och kommer inte kunna sova på ett bra tag. Måste sluta sova hela dagarna.. Imorgon ska jag inte göra någonting alls................ Fyfan fuck life måste skaffa mig en hobby eller en hund så jag har något att göra hela dagarna. Kanske ska börja virka eller kanske fråga om mer pass på subway. Kommer börja möggla i min säng annars.
Nä nu ska jag vika in årorna som man säger. Natti


Feels so good being bad, there´s no way im turning back

Jag har blivit så dålig på att blogga. Har varken bilder eller ett kul liv att dela med mig av så det kommer nog vara gles uppdatering ett tag framöver också. Har iallafall varit i hamn med victor och pussat på våran lilla malin som förövrigt är handikappad. Vi tog henne senare till stan för bio och mys. Efter bion kom Erik Emil och Kenny och umgicks en stund. Efter det så åkte jag hem med malin och hennes pappa! Eller ja, dom släppte av mig hemma i läggan. Ser just nu ett program på tv som var på när jag kom hem, en tjej som tar drogor och några som försöker hjälpa henne. Det går dåligt. Så mycket har jag fattat. sleep tight.

I love the way our hands fits perfect

I väntan på wirre ligger jag i soffan med lillasyster. Vi ska åka till hamn och hälsa på malin den utveckligsstörda som inte ens tar sig upp ur sängen utan hjälp. Stackars unge. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra annars, säkert ingenting. Fyfan jag hatar mitt tråkiga liv. Hejdå


RSS 2.0