Then i see your face and its hard to fake it

Är med malin och sofia nu, vi ska snart ta vårat pick och pack och gå över till rasmus för att mysa till gladiatorerna tror jag det var?? Blir en lugn kväll ioch det känns riktigt najs. Hejdå

But a little bit, just a part of me, a part of me knows we dont wanna fight on and I know your pain is the same and i forgive you.

Kör all in och andvänder webcambild som proffe på fejjan.
Blev iallafall kidnappad och hamnade i åbyn där väldigt många av mina vänner var! Såklart var det många som jag inte hade en aaaning om vem det var också men det var ju kul att dom kom..haha
Nu sitter jag med huvuvärk och ska snart jobba fem timmar, känns bra att veta att pengarna rullar in som dom ska! Ikväll blir det att ta det jäävligt piano, kanske köpa godis och plasera min rumpa i soffan för att sedan sitta där resten av kvällen. Nu ska jag åka iväg. Hej!

Jag älskar dig min allra finaste


Its my birthday, i get high if i want to

Är med majsan, vi ska ner på stan och äta nu tillsammans med mina bästaste, min födelsedag idag. Gör ingenting annat än ler och skrattar åt era helpinsamma kommentarer. Hej!

Taste me, drink my soul

Typ såhär glad är jag nu. bara en timme och fyrtio minuter kvar tills jag fyller år. jag dör av längtan nu

Scars are like tattoos but with better stories


we are soldiers and soldiers bleed

Sitter med datorn i knät och slötittar på något totalt ointressant tvprogram. Imorgon är det inte bara lillördag utan även dagen före min födelsedag. Satte som sagt i lite blekning i håret tidigare, har inte hunnit se resultatet eftersom jag for hemifrån innan håret hade torkat men tror itne det blev så big diffrent.
Idag har jag hunnit med massor. Direkt efter skolan åkte jag emil och albin till Myrorna och shoppade lite. varför vi gjorde det får ni fråga dom, det var tydligen väldigt viktigt. Sen har jag ätit i sinne och lite annat. Men som sagt, onsdag imorgon = upp med tuppen och sedan till skolan. Den gör mig galen. Sovgott.

Pretty little liars

Är med sofia och panny nu. vi ser lite pll och myser. Fanny har klätt av sig som vanligt och jag och sofia ligger i mjukiskläder. Ikväll ska jag slinga håret, har lina till hjälp! Puss.

and im still in love. because when its that real, it doesn´t fade.

mina ögon svider för att jag är så trött men det är en jävla moppebög som har problem med att hitta en annan gata att köra runt sin skrothög på. den låter som fan och det ger min skönhetssömn stora problem. Fuck you whoever you are. Kör förbi en gång till och du ska ner, hör du det???
okej. Idag gick jag hem från skolan för att jag går glutn av att vara där, händer aldrig något kul och jag är så sjukt less på att det alltid händer samma grejer. det är alltid samma personer som sitter på bänken utan för aulan, samma gäng som hänger i korridorren och sen har vi mina vänner, dom sitter oftast vid elementet intryckta bakom skåpen. nä fyfan, imorgon ska jag bosätta mig på aulanbänken för då blir dom ägda. mohaha.
Nämen shit, vad händer med mig? Borde kanske avrunda både min dag och det här inlägget nu.

Dont make me live without you

The most definitely incredible! (:The most definitely incredible! (:
Istället för torkel blev det pretty little liars som var ett år sen jag såg. Jag och fanny såg hela första säsongen tillsammans och nu tänkte vi se ikapp det vi missat. 17 avsnitt tror jag att det är höhö. Köpte en cola på OK och har godis sen i helgen. Fuck yeah

I try not to laugh at my own jokes. But we all know im hilarious

Jag och fanny har typ inga kläder på oss eftersom vi just tagit oss varsin dusch. Ska snart slå igång torkel i knipa och sova lite till det eftersom ingen av oss är så krya. Men först till filippa för att hämta ett par mjukisbraller som tillhör mig numera. Ikväll blir det inga hastiga rörelser eller så. Godis och film? Ja tack!

WOAH, i almost gave a fuck. Try again.

Ikväll tar jag det jävligt piano efter 8 timmars jobb. Ska se oth med molly nu men kommer förmodligen somna innan slutet på första avsnittet.

so cry me a fucking river, bitch.


Skönt om dig då.

nu ska jag och malin krypa ner i sängen och titta på en film som jag just spontan laddade hem. den heter "our idiot brother". ingen av oss vet om den är bra eller inte men jag antar att vi får reda på det snart.
imorgon är det ju fredag ifall någon missat det, jag jobbar några timmar och sen ska jag vara med malin. vad vi hittar på är en annan femma. vi tar det som det kommer helt enkelt.  sovgott

I know you´ve been hurt by someone else and if you let me, here´s what i´ll do. I take care of you.

kom just hem till sofia och hon överaskade med ett litet paket. Eller ja, litet och litet. Hon gav mig den största djungelvårlspåsen jag skådat. Snacka om att kvinnan känner mig. Om ni vill göra mig glad så ger ni mig djungelvrål, jag lever för dom godingarna och nu har jag så det räcker och blir över. Tack älskade vännen, du är den bästa av dom alla!

boy, i know youre mad at me. Im fine with that because it means you still care about me

Har just sett klart filmen "Hachiko" och nu har jag sprängande huvudvärk för att jag har grinat så sjukt mycket till filmhelvetet. Tror aldrig att jag har varit med om en sorgligare film. Grinade konstant från mitten till slutet, aldrig varit med om liknande.
Ikväll ska jag vara med sofia och köpa godis men först tänkte jag ta något i magen eftersom jag dör av hunger vilken sekund som helst.

I have to find you, tell you I need you.

Ligger i soffan med bigsis och ska snart slå igång en movie som jag kan somna till. Imorgon har jag en minisovmorgon till halv 9 så jag kan ta 8 bussen till stan istället för 7 bussen. hallelujah moment
filmen är färdig laddad nu. 20 imorgon = money money money. natti.

I FUCKING MISS YOU SO FUCKING MUCH

Couple-cute-i-miss-us-imiss-us-love-favim.com-308678_large
Best-friend-black-and-white-i-miss-you-text-favim.com-321631_large
Tumblr_m011icojlv1r6rpmbo1_500_large
Tumblr_lz2ij5jvnf1qmeyqlo1_500_large
Någon gång är det du och jag igen Amanda, det vet vi.
Kram, Majsen!

thats why i never ment to be this close

Ligger i sängen, väntar på att någon ska höra av sig och vill  vara med mig. Känner mig för lat att höra av mig till någon. ska ladda hem sjätte säsongen av oth nu, för tredje gången.

A bestfriend is that one person that understands just a little bit more about you than you do of yourself.


I just wanna be able to trust and love you like i did before

Hello bitches. Slutade jobba för en timme sedan, hade en liten träff med Filippa efter det. Pratade om vad som hänt sen vi  träffades senast och sånt. Vilket tog ett jävla bra tag eftersom vi aldrig träffas längre. Ikväll kommer Malin till stan och är med mig. Vad vi ska göra är halvplanerat, vi ser om det blir något av eller om vi kommer hamna i soffan med varsin chipspåse framför en tråkig film. Höres.

sometimes our only way is jumping. i hope you´re not afraid of hights


You were my bestfriend. Now you're just someone that i used to know

Nu ligger jag i sängen och väntar på att vanessa ska komma och vara med mig och malin (som ligger på golvet nedanför mig, vad hon gör där är en annan femma) Åkte iallafall 208 bussen från stan och bussjävlen stannade inte när vi tryckte så vi fick gå från moröbacke till morön. Blev fan andfådd.
ikväll ska vi iallafall se tävligen på VB för att malin så gärna vill det. skiizz är ingenting för mig men följer med som trevligt sällskap <3<3<3

vad mer vill du veta? jag berättar vad som helst

Behöver dig nu. Behöver höra dig säga att allt kommer bli bra. Min allra finaste, snälla kom hem nu

Era kommentarer börjar gå mig på nerverna

Vet att jag borde sluta lägga energi på kommentarer men jag känner bara att det är dags att reda ut det här nu. Det är mitt liv och mitt rykte men många av er tror att ni vet allt om mig och vissa andra tror att allt dom hör är sant. Får fan glutN på er! Kommer nog aldrig förstå mig på er no-lifers så jag lägger ner med att ens försöka.
hej malin

RSS 2.0