im gonna love you more than anyone

Var tvungen att ta den fulaste bilden jag kunde hitta och även i våra dåligare tidet (typ när vi ser ut såhär) älskar jag dig mestast. Tack för att du står ut med mig, du ska inte behöva gå egenom allt det här bara för att jag mår dåligt. Love you.



now and then i pretend to be okey.

Snackat ihop mig med brudarna i våran lilla grupp vi har på facebook och det blir nå slags rajtantajtan i helgen tänkte jag säga men det blir det ju inte. Ska nog käka mat, det går alltid hem hos oss, av någon anledning. (Ja det är för att vi är tjocka, låt oss vara det ifred)
Har just käkat lite rester, usch tycker verkligen inte om rester, så jävla äckligt. Subway for the win!! Jobbar i helgen på tal om subway så inga sena kvällar för damen ovan. Nu kallar oth på mig, jag säger inte emot. Puss

trying so hard not to hear but they talk so loud.

Hoppar av bussen och får detta sms av maja någon minut efter. Så jävla typiskt dig unge. Made my day!

Do you know how it feels to let go of someone you like just to watch him happy with someone else?

Funderar på när jag kommer somna inatt och ifall jag kanske ska fara till skolan. Har inte så jobbig dag tror jag så med lite vilja kan jag nog klara det. Eller jag måste orka igenom den här veckan ifall jag ska få ha någon frihet överhuvetaget i helgen. Maja står på schemat då och förresten så är det onsdag imorgon = min och emils dag!


Han sa: Nu tar jag dig till himlen

Kan glatt börja inlägget med att dessa drycker inte är alkoholartiga även ifall ingen av oss ser så krya ut. Nu ska jag ut en sväng och kanske möta upp linis och sen kallar sängen. Har sovit i stor sett hela dagen så one tree hill kommer vara min räddare i nöden ännu en natt. Tack och lov för den serien alltså.

If loving you is wrong, I dont wanna be right.

"Boys in movies are so much better"

have you ever done something you cant change?

Tappade cirka 60 läsare igår, shit vad hände liksom? Kanske börjar bli dålig på att blogga? aja whatever.
Åkte hem från skolan idag, hem till morön för att sedan bli utkastad och tvungen att åka till pappa. Det var inte med vilja kan jag säga men det var bättre än att stå ute och frysa ihjäl.

baby i cant live without you

Mot skolan och Vendela. Hon är den finaste :)

Medans jag trodde att tiden läkte såren förstod jag att det bara blev värre.

Önskar att alla var lite mer som dig. Önskar alla förstod på sättet du gör. Önskar att alla kunde se mig på sättet du gör. Oavsett vad som händer nu kommer jag alltd älska dig.

The best way to not get your heart broken is pretend you dont have one.

Helvetes arg är jag. Vill skjuta huvudet av folk. Dom ska ner allihopa och till min hjälp ska jag anlita Maja. Hon är pålitlig när det kommer till det här med våld och såna trevligheter. PEACE OUT

no one should have all that power

Kommit hem från en lång dag i skolan. Nu ska jag sova bort resten av den. Mår bara så sjukt illa. Orkar inte det hära. Vill bara vara frisk

I do miss your smile but i miss mine more.

Efter en bio med storasyster och storebror söker jag mig mot sängen. Mamma har köpt djungelvrål till mig tror jag. Dom och oth följer med mig till sängen. Imorgon väntar ännu en helvetesdag plus skola. Förstår inte hur det här ska fungera, orkar inte ens med helgerna längre. By3by3 life </3
Skämt o sido nu ska vi inte vara såna. får ju träffa mina älskade vänner vanessa och vendela. Hallelujah!
Såg förresten Mission imposseble och den var verkligen en toppen film. Tror nog att alla kommer tycka den är bra. Blir att se den igen, lovar!

Come back to me, like you would if this was a movie


Trots situtionen fick du mig att le. Jag hatar dig

Maja drog, lämnade mig forever alone och nu har jag ingen som kan färga mitt hår eftersom mamma envisas om att inte andvända blekning. Bästaste broder Robin och Lilly kom just hit och ska käka med mig och mamma tror jag. Är hungrig i sinne fortfarande, trots att jag just tryckt en subway macka, var ju mätt ett tag iallafall.

Speak out the truth, even if your voice shakes

Vill att maja ska komma hit. Nu.

Igår var den värsta dagen på länge, fick iallafall djungelvrål till slut. Det tackar jag gudarna för. Idag är om möjligt ännu värre. Dags att äta innan jag dör av hunger.

 


I´de trade all my tomorrows for a single yesterday

Sovgott. Det tänker jag göra med mina supersalta djungelvrål och Alma!

Jag älskar er


This times are hard, them making me crazy. Dont give up on me baby

Sofia har landat här hemma och står nu i duchen. I väntan på henne tänkte jag lägga upp den här dina bilden på oss från igår. Smickrande, eller hur?
Ikväll kommer vi simma lugnt, liksom inga hastiga rörelser eller så!
Annars är det åt helvete. Hände en sak igår som förstört hela min jävla helg. Är så jävla besviken och sårad. Bara sjukt. KIEGEGA får fan panik. Helvete.
Aja, ska be sofia tycka synd om mig sedan andvända apolohästarna eller vafan det heter och röra mitt feta äz mot ica! Djungelvrål gör mig glad vad det än gäller.

Don´t call me when you´re lonley again.

Efter att filippa lämnat mig är jag nu ensam hemma (forever alone)
Sen är jag surast i världen på Emil. AEHLAEBMA dra.
Snart kommer min finaste sofia hit och myser med mig. Lycka!

No, fuck you. You broke my heart

sitter i läggan med fillan just nu, ikväll ska jag nog chilla med sofia hemma hos henne eller här, kanske har lägenheten själv ikväll igen, vi får se om den saken.
Glömde såklart nämna att jag pratade med min extra syster Olivia igår, det är inte ofta vi pratar eftersom avståndet är lite överdrivet långt. Stockholm - Skellefteå. Vad ska man säga? Vi lever två helt olika liv. Skulle mer än gärna byta med stumpisen. Saknar henne så jäääävla mycket!!!

Alltså vafan gör du? Hur tänker du ens?

WoW. Vilken kväll alltså. Slutade dock inte som planerat men middagen var jätte mysig med mina fina brudar! Hemgången blev vid 11. Tidigare än planerat men så fick det vara. Mamma kom hem vid 1 och pussade på mig och i samma veva kom Albin och Maja som nu ligger och sover. Imorgon kommer jag bara ta det lugnt. eller inte xD vi ser väl. Sovgott till er som inte redan sover.

ska vi göra någonting äckligt baby?

Kvällens look blev såhär. Känner att det blivit mycket webcam på sista tiden men helt ärligt, i dont giva a fuck about that. Biler är bilder, eller hur:):):)
Snart börjar vi med maten, vi inväntar bara maja och linda. Får snart ett samtal av bästa Emil, han är världens bästa!

i dont wanna be another person than who i am today.

Avlsutade med en snygg bild på håkan. (hakan)
Har fått lite beslutsångest angående kvällens outfit. Ingen aning om vad som ska bäras. Ska ta mig en titt i sofias garderob och se ifall jag får någon slags snilleblixt.
Annars då? Jo jag sitter i sofias säng med en kafft med vitchoklad, lever loppan och vill inte ändra på något. Sofia kommer nog snart hem tror jag, trivs bättre här utan henne eftersom då är datorn all mine, eller det är inte sofia som är problemet utan fanny, och sofia är påväg hem hit med fanny, ja ni fattar.

Nu brinner din tavla

Ikväll håller jag till @softens place. Vi kommer vara typ 6 tjejer här som tillsammans ska laga mat och det kommer sluta med att hela huset står i lågor :) Önska oss all lycka. Ha en bra fredagkväll folket!

she´s all laid up in bed with a broken heart

Ska snart ta tag i mitt liv, klockan är inte ens ett och jag är vaken. Mirakel

RSS 2.0