kul

Ett bevis på att jag gillar sofias webb.


sleep away the sadness of today

teenagerposts.tumblr.com

Bad decisions make good stories

Om en timme tar jag bussen till sofias skola. Det är fyra busshållsplatser härifrån. Kalla mig lat om ni vill det. Thats who i am!! Ska iallafall på stan med henne sen tror jag, har inga pengar så kan inte kolla på kläder. väljer att kolla på killar istället. ha en fortsatt bra dag.

Some people wait a life time for a moment like this

jenas carlings - linne Hm - kofta sofias - halsband ur&penn
Just nu pluggar jag lite. Var ganska längesen. Många har alltid sagt till mig att det är så mycket plugg i 8an och 9an med helt ärligt tror jag att det här är första gången jag ens tagit hem böcker och gjort något med dom. Hatar mig själv för det. Skulle ha pluggat upp mina betyg medans jag hade chansen.

When im cold and alone


Vanessa ringde mig just så nu ska jag till stan plocka upp henne sen till skolan. Har kanske dom mjukaste kläderna genom tiderna på mig. Antar att det inte skadar någon!
Kommer inte svara på fler anonyma kommentarer efter den här: Jo det är klart dom gör. Det gör jag också!

God, i feel like hell tonight

Det här har varit den värsta dagen på länge. Den började bra men blev långsamt bara värre och värre. Nu ligger jag och är emo i min säng tillsammans med oth och ett äpple. Kommer äta ihjäl mig på äpplen. No joke. Ska försöka sova men först ska jag smsa en stund med världens kanske mest förstående människa.

Hej anonym

"anonym" ställde en fråga och svaret på den är: ja det vet dom

True dat


So baby imma set you free




två från kroatien.
Sitter på anderstorp med Alma nu i någon slags datasal/bibliotek och kollar facebook och dricker cola. Idag är jag som sagt ledig men väljer att spendera min dag på en skola. Det är konstigt. Ska till och med vara med på några av hennes lektioner, tror att hon bara har två stycken kvar sen antar jag att vi ska på stan en sväng.

Its not always easy but somehow our love stays strong

Hej bloggisen och mina läsare som äntligen blivit fler igen! Nu ska jag skynda mig till bussen för jag ska till anderstorp typ nuuuu och äta med Alma sen vara där en stund med henne. Hoppas ni tycker om bilderna ovan. Speciellt nummer två och tre. Do är mina favoriter :) Ha en bra dag. puss

Seeing your name on the display still makes my heart go crazy

Ikväll blev jag medbjuden på bio med Emil och Erik, var hur trevligt som helst och filmen var en riktig "amanda-film" Den hette This means war eller this is war eller något i den stilen. Skulle vara riktigt pinit om jag var helt ute och cyklade nu men riiiktigt bra alltså! Fuck yeah. Grinade lite i reklamen också, jävla titanic som skulle sjunka och gamlingarna ligger i sängen och ska dö tillsammans. Nä fyfan jag kunde inte hålla mig. Jävligt jobbigt att jag alltid ska grina till filmer.
Nu ska jag krypa under täcket och grina lite till one tree hill. Ledig imorgon så jag ska till Almas skola och hälsa på henne. Kram

"För när jag ser dig vill jag va me dig" ♥

Snart kommer dajje för att hämta pengar för skjutsen hem igår. Tackar gudarna för honom alltså. Är iallafall med Malin, Maja och Alma nu, vi har ätit lite subway mackor och lagat nudlar. En perfekt dagen-efter dag. Ikväll ska jag också träffa världens bästa sofia också hade jag tänkt, var alldelens för längesen vi sågs och jag längtar ihjäl mig efter min finaste

i want you to be my last first kiss

Bild från tidit igår. Kvällen blev jättebra men kom hem lite sent. Nu ska jag ner på stan och äta med mina finaste. Ledig imorgon = LÖRDAG IKVÄLLL!!! PARTY LIKE ITS THE END OF THE WORLD YEYEYE

fighting for the one that i love and the one that i truely need

Jag blir bara mer kär för varje dag som går. shit jag vet inte vad jag ska ta mig till

because tonight will be the night that i will fall for you over again.

Åker iväg nu. Jag tänker ha världens bästa kväll och det hoppas jag att ni får också. kram på er!

the feeling you get when you hug someone and you just dont wanna let go

Kom just hem från Luleå, var som sagt för idag, mest för matens skull sen också för att köpa lite kläder med det blev bara ett par jeans. Just när vi skulle hoppa på bussen dyker favvoandreas upp så jag hann hälsa på honom väldigt snabbt också. Ikväll blir det andra bullar. Nu kör viiiiii

jag ryser när jag hör ditt namn, det bara e så.

Det går att hitta så jävla fula bilder på mig på majas dator. Men sånt är ju lika trevligt som fina bilder! Snart hoppar jag maja och malin på bussen till Luleå för att spendera dagen där med mat och kanske lite shopping, who knows! I better get going. Hörs kanske innan ikväll om jag hinner. Fullt upp hela dagen skulle man kunna säga.

If we ever meet again

Är hos maja nu med henne och malin. Fick med oss maxmat som kvällsfika, var gulligt att surfitterna tog sig tid att köra driveinen eller hur det nu blir när man ska stava det.
Nu ska jag på äventyr med ma girls så jag har inte tid med sånt här tjoller. puss

im your new years kiss

Har Alma och Malin hemma hos mig just nu, dom är i mitt rum och jag sitter i min ensamhet i vardagsrummet med bärbara. Så mycket tycker vi om varandra!!! Vi har just varit ner på stan en sväng och käkat på subban, tog bussen hem och fick sen gå hur långt som helst eftersom 6an (den buss jag ska ta för att komma så nära hem som möjligt) inte går på kvällarna.

Kissing you goodbye

Att vara med ella fick bli en annan dag. To much plugg to do visade det sig.

Tre år sen nu. Saker har verkligen förändrats

Älskar att hitta gamla bilder. Dom här är tillexempel från 6an.


i think a part of me will always be waiting for you to come around again

Ella är segast i världen och jag är hungrigast i världen. Är dock inte så sugen på att äta av någon dum anledning. Lyssnar nu på Veronica Maggio. Kommer göra det tills hon äntligen är här och en lång tid efter det också. Fan de här med musik alltså, det är äkta kärlek alltså!!

Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av

Nu sitter jag med lillasyster i soffan och ser på SVTB. Rätt bra enligt mig men det förvånar nog inte så många, är besatt av barnprogram. Tillexempel julkalendern. Jamena, hur bra och spännande var inte den??
Har inte gått ut än, skulle ju möta upp Ella. hon tar längre tid på sig än någon annan -.-


But whos there to save the hero after she saved the world?

Går iväg och möter upp Ella som ska sova här med mig inatt. Var så längesen jag var med henne så jag minns det knappt. Kommer iallafall bli mysigt som bara den. Aja, ska putta on some makeup så jag inte skrämmer iväg folket som är ute just nu.

Det kanske tar emot, men vi hör ihop och ingen kan ändra på det

Jag har paxat den där tatueringen, fast det ska stå love istället för faith. Tillsammans med min älskade syster och mammi

RSS 2.0